Σελίδες

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ

















       




Πήραμε κουτιά από καφέ και παιδική κρέμα, τα ασταρώσαμε και τα περάσαμε με άσπρο ακρυλικό χρώμα.Το ένα κουτί το βάψαμε πράσινο και το ντύσαμε με χαρτί-αράχνη σε χρώμα ροζ και κολλήσαμε λουλούδια-πούλιες.Για τελείωμα χρησιμοποιήσαμε κορδέλα σουέτ και κορδόνι.Στα άλλα κουτιά κάναμε decupaz.Στις νεραιδούλες κρεμμάσαμε αστεράκια με χρυσοκλωστή και στα ναυτάκια κολλήσαμε με ατλακόλ άμμο.Κορδέλα και σχοινάκι για το τελείωμα τους αντίστοιχα.                           Τους κουμπαράδες αυτούς τους φτιάξαμε και τους στέλνουμε μαζί με τις ευχές μας για καλή επιτυχία για το bassar που γίνεται στην Πάτρα, από την ¨Δράση Ελληνίδων blogger" για το ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ


                                                                                                  


7 σχόλια:

  1. Καλως ήρθατε στη γειτονιά μας ! Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και την δημιουργικότητά σας !!! Εύχομαι το blogάκι σας να είναι καλοτάξιδιο και να σας γεμίζει χαρά !!! Θα τα λέμε σε κάυε ευκαιρία ! Φιλιά πολλά πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινή ευχαριστούμε και για τις ευχές σου και για την βοήθεια που μας έδωσες

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα κορίτσια μου!κουκλάκια μοναδικά οι κουμπαράδες σας..καλη επιτυχία στο μπλογκοσπιτάκι σας γιατι το αξίζετε!!εννορίται ότι γράφτηκα μέλος στην παρέα σας!Σας περιμένω και απο το δικό μου σπιτάκι να σας κεράσω ένα μουσικο-ποιητικό κοκτέιλ!καό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ασφαλώς θα δεχτούμε το ξεχωριστό σου κέρασμα.

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σας,κορίτσια!!Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστούμε πολύ,αλλά και οι δικές σου δημιουργίες είναι καταπληκτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή