Σελίδες

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ




   Σε αναρτήσεις με θέμα την καταστροφή χημικών όπλων στα ανοιχτά της Κρήτης στα blogs της Νεφέλης και του ΕΚΦΡΑΣΟΥ, σε σχόλια που κάναμε, προτείναμε να γραφτεί ένα κείμενο-διαμαρτυρία, που κατόπιν συνεννόησης να το αναρτήσουμε όσα περισσότερα blogs γίνεται ταυτόχρονα την ίδια μέρα.Απ' ότι είδαμε η πρόταση άρεσε και άρχισε να οργανώνεται.
   Πρόκειται να γίνει καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας, σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο, και το προϊόν της καταστροφής θα ριχτεί στα ανοιχτά της Κρήτης, σε διεθνή χωρικά ύδατα.Τις συνέπειες αυτής της ενέργειας για το περιβάλλον δεν τις γνωρίζει κανείς.Το θέμα δεν είναι τοπικό, αφορά όλους τους Έλληνες και όλους τους λαούς της Μεσογείου.Η ενημέρωση είναι ελλειπής και ανησυχητικά καθησυχαστική.
   Η Αγριμιώ εκτός του ότι έχει αναλάβει την ενημέρωση των ομογενών στην Αυστραλία, θα ετοιμάσει το κείμενο και θα ενημερώσει για την ημερομηνία της κοινής μας ανάρτησης.
Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε ο καθένας από  εμάς, όσα περισσότερα από τα μέλη του μπορεί, είτε με αναρτήσεις είτε με mail για αυτή την κίνηση, γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να είναι οργανωμένη, συντονισμένη και μαζική.Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.
   Παραθέτουμε μερικούς συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες: εδώεδώ και εδώ.







1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία η ιδέα σας για κοινή ανάρτηση και εύχομαι όταν γίνει, να έχει καλό αποτέλεσμα για να ευαισθητοποιηθούν όσο γίνεται περισσότεροι.
    Φιλιά
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή