Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

ΨΗΦΙΔΩΤΟΗ Νικολέτα (αδερφή της Κατερίνας) έχει τελειώσει τη σχολή αργυροχρυσοχοΐας,Έχει δουλέψει πολλά χρόνια πάνω στο κόσμημα, όχι μόνο στη κατασκευή του, αλλά και στο σχεδιασμό. Τελευταία όμως ασχολείται με το φηφιδωτό που πάντα την ενδιέφερε.Σ΄αυτό το έργο της χρησιμοποίησε μικρά βοτσαλάκια, μαζεμένα ένα προς ένα από την παραλία.Χρειάστηκε αρκετό ψάξιμο και αρκετή υπομονή για να τα ταιριάξει σε μέγεθος και χρώμα,όμως το αποτέλεσμα,κατά τη γνώμη μας, δικαιώνει την προσπάθειά της. 

9 σχόλια:

 1. Είναι καταπληκτικό !!!
  Γειά στα χέρια της Νικολέτας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια στη Νικολέτα!Εξαιρετική δημιουργία,κι αξίζουν τα διπλά μπράβο,εφόσον είχε την υπομονή να ψάξει η ίδια τα βότσαλα!!!!!!!
  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Νικολέτα μας ζήτησε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΙΩΒΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΕΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πωπω!Απίστευτο...χαρά στην υπόμονή της και στο ταλέντο της!
  Θα με ενδιέφερε πολύ να δω και άλλα απ' τη δουλειά της..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Νικολέτα διαθέτει φαντασία, ταλέντο και έμπνευση. Θα προσθέσω και υπομονή αφού όλα τα υλικά είναι επιλεγμένα ένα ένα από την φύση με τα χέρια της. Σαν πρώτο έργο το βρίσκω τέλειο.
  Φαντάζομαι με τα επόμενα θα μας εντυπωσιάσει ακόμα πιο πολύ.
  Νικολέτα συγχαρητήρια μην σταματήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Λυπάμαι που άργησα να δω τα έργα σου. Βλέποντας την πορεία σου μέχρι τα τελευταία, πιστεύω ότι θα μπορούσες να δημιουργήσεις επικά αντίγραφα αρχαίων ψηφιδωτών.Είναι θαυμάσιο. Πάντα να γράφεις τις διαστάσεις των έργων σου. Είναι σημαντικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή