Σελίδες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

DECOUPAZ



Η έκθεση ρολογιών τέλειωσε.Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που πήραμε μέρος και μπορέσαμε να παραβρεθούμε.Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά πολλές φίλες blogers και να δούμε από κοντά τα έργα τους.
   Όσοι θέλετε να δείτε  όλες αυτές τις υπέροχες δημιουργίες μπορείτε να μπείτε στο blog της Ρένας, της  Ποδηλάτισσας  και της Νικόλ.
   Μια από τις επόμενες δράσεις για την οποία δουλεύουμε τώρα είναι για το Χριστουγεννιάτικο Bazzar που διοργανώνει οΣύλλογος Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"
                                                        

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR!!!

 Φτιάξαμε μπουκάλια με την τεχνική της χαρτοπετσέτας.Ξέρουμε ότι πολλές από εσάς ασχολείστε χρόνια με το decoupaz, γι'αυτό ζητάμε την επιείκεια σας.Είμαστε στα πρώτα μας βήματα και έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.Η φωτογράφηση τους επίσης μας δυσκόλεψε.Βρε τα φέρναμε από 'δω, βρε τα πηγαίναμε από 'κει, δεν καταφέραμε ν' αποτυπωθούν σωστά τα χρώματα τους.




















 Το έργο του συλλόγου είναι να καλύπτει βασικές ανάγκες των ασθενών.Μια και στα δίσεκτα τούτα χρόνια γίνονται μεγαλύτερες και δυσκολότερο να καλυφθούν, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε την αξιέπαινη προσπάθεια του.









                                          

4 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΜΑΣ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κοπελιές μου!!!!! Περάσαμε υπέροχα στην "Γιορτή των Ρολογιών" μια και είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε πολλές φίλες blogger και να περάσουμε μαζί λιγές μα όμορφες ώρες!!!!! Μπράβο για την συμμετοχή σας με τις όμορφες κατασκευές σας στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar για το Σωτηρία!!!! Ελπίζω να μας δωθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα και Πόπη μου είναι ωραίος ο σκοπός και τα μπουκάλια σας όμορφα !! Ετοιμάζω και εγώ διάφορα για το παζάρι αυτό και πιστεύω να σας δω και εκεί !!
    Μεχρι τότε σας φιλώ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο,τι γινεται για καλο σκοπο το σκεπαζει ο Θεος.......μπραβο.....καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή